Uz pomoć ovog trika izbrišite tragove mamurluka sa lica
Ilustracija

Ne moraju svi da znaju da ste pili

Uz pomoć ovog trika izbrišite tragove mamurluka sa lica

Kao da glavobolja i vrtoglavica nisu dovoljno dobre kazne za razuzdani noćni izlazak, mamurluk se uvijek mora vidjeti i na licu.

Ali, ne moraju svi znati da ste sinoć popili koju čašicu viška. Natečenost, crvenilo i podočnjake možete lako prekriti šminkom, a sve što vam treba jeste paleta korektora.

Naravno, kao i uvijek, prvi korak u šminkanju treba da bude dobra hidratantna krema koja će stvoriti idealnu podlogu za mejkap i vratiti koži izgubljenu vlažnost. Zatim slijedi čarolija s korektorom. Osim bež nijansi, trebaće vam i ljubičasti i zeleni korektor, a najbolje bi bilo da kupite paletu sa svim nijansama na jednom mjestu.

Nakon noćnog izlaska i neprospavane noći koža gubi svoj prirodni sjaj te poprima žućkasti ili sivkasti ton, a tu u pomoć priskače ljubičasti korektor. Pomoću njega, na sredini čela nacrtajte veliko "V", a nanesite ga i na jagodice, kao kad stavljate rumenilo, te nekoliko tačkica na podočnjake.

Odmah ispod ljubičastog, na obraze nanesite i zeleni korektor te njime lagano prekrijte i sve crvene djelove lica. Zatim odaberite bež nijansu koja najbolje odgovara vašem tenu i laganim slojem prekrijte ljubičaste i zelene tragove na licu te preostale nedostatke.

Pssst! Ako trik s korektorom ne upali u potpunosti, preko svega nanesite još malo tečnog pudera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.