Usvojen budžet Opštine Budva za narednu godinu
Footo:RTV Budva

Usvojen budžet Opštine Budva za narednu godinu

Skupština opštine Budva je danas, dan prije isteka 2017. i roka koji je zakonom dat, glasovima vladajuće koalcije koju čine Demokratska Crna Gora , Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), Demos, Građanski pokret URA, Socijaldemokratska partija (SDP), Liberalna partija (LP) i nezavisni odbornik Stevan Džaković, usvojila budžet za narednu godinu.

Ovim je stavljena tačka na još jednu u nizu kriza, koja je u proteklih godinu uzdrmala aktulenu budvansku vlast.

U skupštinskoj sali su se danas pojavili nezavisni odbornik Stevan Džaković, kao i odbornik SNP Goran Pejović, čime je poslata poruka, da su zahtjevi, koje su obje strane ispostavile svojim koaliconim partnerima, a zbog čega su prije dva dana bojkotovali skupštinsko zasijedanje, ispoštovani, a koalicija može da nastavi da upravlja gradom.

Protiv budžeta glasali su odbornici opozicije iz redova Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata (SD) i Crnogorske, prenose Vijesti.

Usvajanju budžeta prethodila je gotovo tročasovna rasprava.

Vijesti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.