Uhapšen Podgoričanin: Sa bagera ukrao dio vrijedan 3.100 eura, pa ga prodao za 40 eura
Ilustracija

Uhapšen Podgoričanin: Sa bagera ukrao dio vrijedan 3.100 eura, pa ga prodao za 40 eura

Podgorička policija rasvijetlila je krivično djelo teška krađa u kojem je građaninu prije mjesec dana otuđen dio radne mašine vrijedan 3.100 eura. Osumnjičeni, Ž.Đ. (38) iz Podgorice, je identifikovan i lišen slobode.

Naime, u službene prostorije CB Podgorica, 10.decembra, pristupio je Ž.K. iz Podgorice koji je prijavio da je u periodu od 22.11 – 24.11.2017. godine, sa njegove radne mašine – bagera marke „Hundai 320“, koja se nalazila u selu Bistrice, otuđen klip za hidrauliku čija je vrijednost oko 3.100 eura.

"Oštećeni je u prijavi takođe naveo da je navedeni dio mašine pronašao na otpadu sekundarnih sirovina koji se nalazi na Koniku i otkupio ga od vlasnika otpada za iznos od 40 eura.

Službenici CB Podgorica su preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Obavljen je razgovor sa vlasnikom otpada sekundarnih sirovina. Preduzete su i druge aktivnosti koje su dovele do sumnje da je krivično djelo teška krađa počino Ž.Đ, te da je nakon otuđenja navedenog dijela radne mašine taj dio prodao na navedenom otpadu, za iznos od 40 eura. Vlasnik dijela radne mašine, oštećeni Ž.K, je taj isti dio od vlasnika otpada kasnije otkupio za isti iznos novca", saopšteno je iz Uprave policije.

O svemu je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici.

Ž.Đ. je uhapšen.

"Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta CB Podgorica su ga, uz posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom izvršiocu, priveli nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je, na štetu Ž.K, počinio krivično djelo teška krađa", saopšteno je iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.