Vodili ljubav nasred ulice, prolaznici snimali i  dobacivali (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Vodili ljubav nasred ulice, prolaznici snimali i dobacivali (VIDEO)

Napaljeni par s Novog Zelanda ulovljen je u seksu na ulici proteklog vikenda. Mjesto radnje je središte grada Dunedina na jugu zemlje, a vrijeme radnje noć s petka na subotu.

Zaigrane ljubavnike nije omelo ni to što se pokraj njih zaustavila ekipa u automobilu, snimala mobitelnim telefonima i uzvikivala 'poruke podrške'.

"Sjećam se da smo se vozili gradom kad su djevojke u našem automobilu počele vrištati od smijeha. Imali smo šta vidjeti. Seksali su se na kipu ovce. Odmah sam pomislio: 'Kakva legenda!'. Drago mi je što smo ga dodatno motivirali da odradi zadatak sa stilom", kazao je jedan od svjedoka iz automobila.

Policija iz Dunedina potvrdila je kako nisu zaprimili nikakve pritužbe ni prijave protiv napaljenog para. S obzirom na vrijeme događaja, muškarac i žena su vjerovatno popili čašicu previše.

Inače, za neprimjereno ponašanje na javnom mjestu na Novom Zelandu može se dobiti i do dvije godine zatvora.

Radio Sarajevo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.