Pokažite humanost: Donirajte slatkiše i poklone za djecu iz socijalno ugroženih porodica
Ilustracija

Akcija Centra za javne politike u saradnji sa Omladinskim centrom

Pokažite humanost: Donirajte slatkiše i poklone za djecu iz socijalno ugroženih porodica

U susret novogodišnjim praznicima, a u želji da usrećimo što veći broj najmlađih, Centar za javne politike u saradnji sa Omladinskim centrom u Podgorici organizuje humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša i poklona za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

Akcija prikupljanja slatkiša počinje danas i trajaće do 28-og decembra.

Slatkiše možete priložiti svim radnim danima u prostorijama Omladinskog centra u Podgorici koji se nalazi na trgu Nikole Kovačevića br 13, kao i subotom kada je centar otvoren od 10-20 časova.

"Jedinstvene su prilike kada se humanost pokazuje na djelu, stoga pozivamo prvenstveno predstavnike omladinskih organizacija koji se u svom radu bave pitanjima mladih, da podrže akciju, ali i da se odazovu istoj. Mogu učestvovati svi zainteresovani građani, studenti, srednjoškolci, predstavnici državnih insitucija i svi oni koji žele dati doprinos za najmlađe koje ćemo na ovaj način usrećiti", kazala je izvršna direktorica Centra za javne politike, Jelena Milićević.

Uručivanje novogodišnjih poklona biće upriličeno 30. decembra.

"Detaljnije informacije biće saopštene narednih dana", kazala je Milićević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.