Pijani vodili ljubav pa izazvali nezgodu
Ilustracija

Udarili u drvo

Pijani vodili ljubav pa izazvali nezgodu

Nevjerovatan slučaj zabilježen je prethodnih sedmica u Vašingtonu, nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao jedan mladi bračni par, zbog seksa tokom vožnje.

Naime, nesreća se dogodila na cesti u blizini mjesta Tacoma, kada je pijani i goli muškarac promašio krivinu i udario u drvo, prenosi CBS.

Portparolka policije Vašingtona Brooke Bova pojasnila je da je žena, koja je takođe bila gola, hitno prevezena u bolnicu sa brojnim slomljenim kostima. Ono što je još bizarnije, par je na zadnjem sjedištu imao i tromjesečno dijete, ali ono na svu sreću nije povrijeđeno.

Vozač je uhapšen i priveden. Sumnjiči ga se za vožnju pod uticajem alkohola, opasnu vožnju i ugrožavanje djeteta. Muškarac je, kako je kazala portparolka policije, do sada već tri puta kažnjen za vožnju pod uticajem alkohola.

Ranije ove godine, muškarac na Floridi osuđen je na pet godina zatvora jer je izazvao nesreću u kojoj mu je poginula supruga. I oni su se vodili ljubav tokom vožnje, a on je bio pijan za volanom.

Radio Sarajevo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.