Prvi dan zime nije dobar za nove početke
ilustracija

Sjutra "najmračniji" dan u ovoj godini

Prvi dan zime nije dobar za nove početke

Zima počinje u četvrtak 21. decembra, u 17 sati i 28 minuta.

U istom trenutku, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje ljeto.

Na dan početka zime obdanica je najkraća, a noć najduža.

Zimska kratkodnevica će doslovno i figurativno biti najmračniji dan u ovoj godini

Prema riječima astrologa, 21. decembar će biti najgrozniji dan u 2017. godini. Ovogodišnja kratkodnevica će se razlikovati od prethodnih jer po prvi put nakon 1664. godine Sunce ulazi u kuću Jarca samo par sati pošto i Saturn napravi istu promjenu. Ovo dovodi do poravnanja Sunca i Saturna koje donosi jako negativne posljedice.

-Na individualnom planu ovakva promjena i paralela može da bude dobra, ali na makro planu nikako, rekao je Nil Spenser.

On savjetuje da 21. decembra sve što radimo može da nam izgleda teže nego obično, a započinjanje nečeg novog se nikako ne preporučuje.

Ovog dana možete se osjećati ograničeno i prinuđeno na neke stvari, ali ne dozvolite da takav osjećaj utiče na vaše obaveze. Preduzmite sve mjere opreza ovog dana i ne koristite izgovore kako biste nedostatkom energije opravdali lenjost. Ako trebate da riješite neki problem, pobrinite se da je to rješenje najbolje za sve ne samo za vas.

Takođe, stručnjaci iz oblasti feng šuija savjetuju oprez jer je 21. decembar najproblematičniji dan i bilo kakva aktivnost treba da se izbjegava po svaku cijenu. Naglašava da će se svaki posao koji budete radili toga dana samo odugovlačiti i da će vas mnoge okolnosti usporavati sve do januara naredne godine.

Možda bi bilo najbolje da ovaj dan provedemo u kući uz neki dobar film i da uopšte ne izlazimo napolje kako bismo izbjegli sve probleme i komplikacije koje nam ovaj datum donosi, prenosi Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.