Fotografišite radosne i nezaboravne dočeke Nove  i osvojite nagradu

Foto konkurs TO Tivat

Fotografišite radosne i nezaboravne dočeke Nove i osvojite nagradu

Turistička organizacija grada Tivta u saradnji sa Lounge barom i restoranom Volat organizuje novogodišnji foto konkurs.

Kako bi postali učesnici ove nagradne igre potrebno je da na facebook stranici Turistička organizacija Tivat podijelite fotografije vaših radosnih, otkačenih i nezaboravnih dočeka Nove Godine.

Foto konkurs traje od 13.12. do 22.12.2017.godine u 00:00 h, kada će biti nagrađene 3 fotografije sa najboljim sadržajem.

Iz TA napominju da fotografije moraju biti autorske.

"Dimenzije fotografija su sljedeće:  minimum 450 x 450 px, kako bi se iste mogle jasno prikazati na aplikaciji. Fotografije manje od navedenih dimenzija neće biti objavljene", ističu organozatori foto konkursa.

Najbolje fotografije će biti nagrađene i to:

I  nagrada: 5 minuta u Backstage-u sa omiljenom zvijezdom Novogodišnjeg programa u Tivtu “Welcome to the party 2018”,  3 dana boravka u Tivtu za 2 osobe u periodu trajanja Novogodišnjeg programa od 25.12.2017 – 07.01.2018. godine i 2 minuta slave sa TV Prvom i utisicima kako ste se proveli u Tivtu uz neodoljiv program koji će obezbijediti:Gibonni, Željko Joksimović i Neda Ukraden.

II nagrada:Noćenje za dvije osobe u hotelu sa 4* u Novoj 2018. godini u trajanju od 5 dana

i III nagrada: Večera za dvoje u renomiranom restoranu Volat u Tivtu

Na Facebook stranici   možete ronaći pravila igre, zatim postavite Vašu najbolju fotografiju sa dočeka Nove Godine i postanete potencijalni dobitnik/ca vrijednih i zanimljivih nagrada.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.