Avion zbog putnice prinudno sletio na aerodrom u Štutgartu
Ilustracija

Izbačena iz aviona i kažnjena sa 5 000 eura

Avion zbog putnice prinudno sletio na aerodrom u Štutgartu

Pilot putničkog aviona, koji je letio od Moskve ka Cirihu, neplanirano je sletio na aerodrom u Štutgartu, jer je jedna putnica iz Švajcarske postala agresivna, nakon što je posada aviona odbila da joj posluži šampanjac.

Policija iz Rojtlingena objasnila je da članovi posade nisu mogli da smire 44-godišnju putnicu u biznis klasi, koju je razbesnjelo to što su odbili da joj sipaju još šampanjca tokom leta, u subotu uveče.

Prema navodima policije, žena, koja nije imenovana, izvedena je iz aviona „erbas A320“ i naređeno joj je da plati 5.000 eura.

Policija je naglasila da 43 putnika u avionu ni u jednom trenutku nisu bila u opasnosti, ali da ukupan trošak zbog neplaniranog zastajanja u Cirihu vjerovatno iznosi nekoliko desetina hiljada eura.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.