DPS Berane: Građani im posljednja rupa na svirali
Berane

Opozicionom dvojcu

DPS Berane: Građani im posljednja rupa na svirali

Da nije po građane Berana izuzetno opasno, bilo bi komično što koalicioni dvojac DF-SNP na vlasti, neodgovorno prikriva katastrofalno stanje u kojem se nalaze ulice u tom gradu, saopšteno je beranskog DPS-a.

"Pričom o 'lanjskom snijegu' samo pokušavaju da prikriju činjenice od Beranaca koji su svjedoci njihove nebrige", navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako kažu iz DPS-a, na očigledne probleme koje imaju građani, prije svega roditelji, zbog lošeg stanja puta koji se nalazi u centru grada, opozicioni dvojac umjesto djelima, odgovara pozivanjem na predizborni program.

"Držite se vi činjenica i rješavajte lokalne probleme, a predizborne programe ostavite za političke tribine. Imaćete kad da se 'podičite' koliko ste štete nanijeli gradu. Očigledno je da ni obične rupe na putu nijeste u stanju da zakrpite, a kamoli da sprovedete neki veći projekat za naš grad. Nakon svega, jasno je da građane tretirate kao posljednju rupu. Ali na svirali", zaključuju iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.