Pogledajte sreću Kim Džong Una nakon lansiranja rakete
Foto:AFP/KCNA VIA KNS

Pogledajte sreću Kim Džong Una nakon lansiranja rakete

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un je sa uživanjem posmatrao lansiranje nove interkontinentalne rakete, pokazuju fotografije koje je objavila državna televizija KCNA.

Sjeverna Koreja je prije dva dna potvrdila da je uspješno lansirala interkontinentalnu balističku raketu koja ima kapacitet da pogodi ciljeve na američkoj teritoriji.

Svjetskoj javnosti danas su postale dostupne fotografije sa lansiranja na kojima se lider Kim Džong Un smije dok gleda let rakete za koju Sjeverna Koreja tvrdi da može da pogodi bilo koji dio Amerike.

Tan20171130024571320

Foto:AFP/KCNA VIA KNS

Na jednoj fotografiji se Kim grli sa svojim generalima, čestitajući im na uspjehu a na drugoj gleda uvis, dok u ruci drži cigaretu.

Tan2017113001843521

Foto:AFP/KCNA VIA KNS

N1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.