Za vikend sajam

02. i 03. decembra

Za vikend sajam "VI Bazar crnogorskih proizvoda"

Tržni centar “Bazar” organizuje sajam „VI Bazar crnogorskih proizvoda” koji će biti održan 02. i 03. decembra.

Na sajmu će biti predstavljena široka ponuda poljoprivrednih proizvoda, preparata, rakija, kafa, čajeva, raznih bezalkoholnih i alkoholnih pića, organske hrane i ukrasnih predmeta.

"Cilj sajma je, prije svega, promocija crnogorskih tradicionalnih proizvoda, kao i njihovo unaprijeđenje, predstavljanje posjetiocima na najbolji način i pronalaženja novih kanala prodaje. Takođe, pored navedenog, cilj je i preporučiti i približiti naše autentične proizvode potencijalnim većim kupcima, odnosno, vlasnicima malih i velikih trgovinskih radnji, restorana, hotela, njihovim nabavljačima, distributerima, profesionalnim gastronomima...", poručili su iz TC "Bazar".

VIBAZARCRNOGORSKIHPROIZVODA

Svi posjetioci će na licu mjesta moći da dobiju sve potrebne informacije koje se tiču ponude, upotrebe i namjene crnogorskih proizvoda.

"Uz izložene proizvode i direktan kontakt sa njihovim proizvođačima, želimo da istaknemo crnogorsku kulturu i potvrdimo kvalitet po kojem smo prepoznatljivi. Sajam će biti otvoren u subotu, 02. decembra od 8h do 22h i u nedjelju, 03. decembra, od 08h do 21h", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.