Incident u rijalitiju Zadruga : Maloljetna Mina isjekla ruke!
Foto:Screenshot

Incident u rijalitiju Zadruga : Maloljetna Mina isjekla ruke!

Najgledaniji rijaliti u regionu “Zadruga” u nedelju je napustila Anđela Veštica, koja je u ponedeljak ujutru bivše cimere obavijestila ko će im biti ovonedeljni vođa.

- Zdravo zadrugari, daće Bog da se stvarno pročita ovo pismo, jer meni stvarno nije mjesto ovde. Gazda je Lepi Mića, dovijeka - napisala je Anđela.

Nakon njenog izlaska dogodio se incident koji je mnoge zabrinuo, ali i uplašio.

Maloletna Mina Vrbaški se već danima žali kako se osjeća psihički loše zbog odnosa koji ima sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, u koga je beskrajno zaljubljena, a preksinoć je potpuno izgubila kontrolu.

Nakon razgovora sa Đeksonom, ona je ustala i rukama polomila staklo na ulaznim vratima kuće. Posle ukazane ljekarske pomoći, naizgled se primirila, razgovarala sa Mikijem Đuričićem, a potom ponovo ustala i nastavila da lomi staklo. Prenoćila je u izolaciji. 

Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.