Kija izbacuje svoju autobiografsku knjigu:
Kija Kockar

Kija izbacuje svoju autobiografsku knjigu: "Moj potpis" otkriće sve tajne njenog života

Bivša pobjednica rijaliti formata Zadruge, Kija Kockar već mjesecima piše knjigu o svom životu ,daleko od očiju javnosti.

Knjiga će biti predstavljena sljedeće nedjelje na već poznatom Sajmu knjiga u Beogradu. Naziv knjige biće "Moj potpis". Kija je oduvijek smatrala da je njen život za knjigu jer je toliko stvari proživjela za kratko vrijeme,prenosi Svet plus.

Zato je i odlučila da sjedne i sve stavi na papir. Njena knjiga opisuje sva dešavanja u Zadruzi kao i kakav  joj je život posle razvoda sa  Slobodanom Radanovićem.

Očekujemo da će otkriti mnoge tajne koje sve njene fanove zanimaju. Na njenom javnom Instagram profilu ima raznoraznih komentara, ali vidjećemo da li će hejterima zapušiti usta sa ovim djelom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.