ODT Cetinje negiralo navode da nije blagovremeno reagovalo povodom podnijetih krivičnih prijava
Ilustracija

ODT Cetinje negiralo navode da nije blagovremeno reagovalo povodom podnijetih krivičnih prijava

Osnovno državno tužilaštvo u Cetinju negiralo je navode da je državni tužilac neblagovremeno reagovao i tek nakon dva sata izašao na lice mjesta radi pretresa prostorija – štaba „DPS“ Cetinje.

"Radi preciznog informisanja, Osnovno državno tužilaštvo obavještava javnost da je državnog tužioca u 14,30 Uprava policije – Odjeljenje bezbjednosti Cetinje obavijestila o krivičnoj prijavi koju su podnijele političke partije Demokratska Crna Gora, URA i Socijaldemokratska partija Crne Gore.

Državni tužilac odmah je naložio policijskim službenicima da blokiraju prostorije u ulici „Vučedolskoj“ u Cetinju, koje koriste Demokratska partija socijalista Cetinje, do pribavljanja naredbe za pretres sudije za istragu,

Po dobijanju naredbe za pretres zajedno sa policijskim službenicima Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, državni tužilac izašao je na lice mjesta u 15,15 časova, gdje je obavljen pretres lica i stvari koje su zatečene u objektu", saopšteno je iz ODT Cetinje.

Tom prilikom kako kažu iz tužilaštva nijesu pronađene stvari koje bi ukazivale na izvršenje nekog krivičnog djela.

"Osim ove krivične prijave, državni tužilac obaviješten je da je na biračkom mjestu br.17, fizički napadnut I.B. iz Cetinja i da je zadobio tjelesne povrede.

Zbog napada na ovo lice lišeni su slobode V.J. i M.B. iz Cetinja.

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju, takodje je obaviješteno da su pripadnici partije „URA“ M.P., M.M., S.K. i S.J., svi iz Cetinja, napadnuti od strane za sada nepoznatih lica, tako što su poprskani biber sprejom u predjelu očiju. Njima se trenutno ukazuje ljekarska pomoć, a državni tužilac naložio je policijskim službenicima da pronadju učinioce", saopšteno je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.