Božo Vrećo boluje od neizlječive bolesti
Božo Vrećo

Svaki dan je borba

Božo Vrećo boluje od neizlječive bolesti

Bosanskohercegovački muzičar Božo Vrećo postao je senzacija u cijeloj regiji, što zbog posebnog stila, što zbog božanskog glasa.

Slavni pjevač sevdaha otvoreno je nedavno otkrio da je homoseksualne orijentacije, ali i progovorio o jako teškom djetinjstvu kroz koje je prošao. Za njega je muzika način života, lijek i sreća.

Sada je otkrio i da boluje od teške bolesti, s kojom se bori godinama. Naime, pati od epilepsije, s kojom se bori od svoje osamnaeste.

Rekao je kako uprkos tome ne odustaje od svih svojih ciljeva.

"Morao sam se boriti, borim se i sada. Svakog trena, jer tu bolest morate kontrolisati ili će ona preuzeti kontrolu nad vama. Ne dopuštam da mi bilo što stoji na putu", rekao je Božo za Hello.

"Koračam naprijed, neustrašivo, smisao mog postojanja i života je moja karijera. U njoj pronalazim snagu, volju i radost, ona je moj lijek i sve je njoj podređeno", zaključio je Vrećo.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.