Kosta ostaje u Juventusu za 46 miliona eura
Kosta

Bajern potvrdio

Kosta ostaje u Juventusu za 46 miliona eura

Fudbalski klub Bajern je potvrdio da će njihov igrač Daglas Kosta, koji je trenutno na pozajmici u Juventusu, ostati u redovima italijanskog šampiona za obeštećenje od 46 miliona eura.

Brazilski reprezentativac ljetos je privremeno preselio u Seriju A za šest miliona eura, uz dogovor dva kluba da može postati trajni uz dodatno obeštećenje od 40 miliona eura. Od dolaska u Juventus odigrao je 16 takmičarskih utakmica i postigao jedan gol, prenosi AA.

Karl-Hajnc Rumenige, predsjednik Bajerna potvrdio je da je održan sastanak dioničara na kojem je odlučeno da je došao kraj angažmana Koste u Bajernu.

Brazilca je minhenski klub doveo 2015. godine iz ukrajinskog Šthtjar Donjecka u transferu vrijednom 30 miliona eura.

Kosta je sa Bajernom osvojio dva naslova šampiona, te po jedan Kup i Superkup Njemačke.

Osim za tri spomenuta kluba Kosta je igrao i za brazilski Gremio u kojem je počeo karijeru. U dresu reprezentacije Brazila do sada je upisao 21 nastup uz tri pogotka. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.