Montenegro Airlines uvodi čarter letove iz Teherana
Ilustracija

Montenegro Airlines uvodi čarter letove iz Teherana

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines danas je u Teheranu potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz Teherana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz.

Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. godine, dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra 2018. godine u toku.

Poslovna radionica, čiji je osnovni cilj uspostavljanje kontakata između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran, kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana, održana je u organizaciji Montenegro Airlinesa i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Tokom radionice predstavnici nacionalnog avio-prevoznika prisutnima su predstavili flotu i ponudu za ljetnju turističku sezonu 2018. godine, dok je učesnike ispred Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozdravila direktorica Željka Radak Kukavičić koja je prisutne upoznala sa turističkom ponudom Crne Gore.

"Ovom prilikom su održani brojni sastanci sa predstavnicima iranskih turoperatora kojih je bilo preko 70, a među kojima su bili: Aban Gashte Aseman, Arezoo Safar Parsian, Asia 2000, Golestan Ghods, Marco Polo, Holiday Travel, Aysan Parvaz,Isfahan Travel, Safar Doustan Gharn Ham Navaz, Hamoun Parvaz, Karvan Havayi, Mobin Parvaz Sivan, Nika Gasht, Padideh 81, Roma Parvaz, Salam Parvaz, Setare Donbale Dar, Takin Seir, Tatilat i brojni drugi. Osim turoperatora, na radionici su bili prisutni predstavnici turističkog udruženja Teherana, kao i predstavnici turističke privrede iz Crne Gore", saopšteno je iz MA.

Dodaje se da se Workshop radionice ovog tipa organizuju namjenski za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom što se pokazalo kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatorima sa emitivnih tržišta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.