Hamburg: Na sportskom terenu otkrivena velika betonska svastika
Foto:Twiter

Hamburg: Na sportskom terenu otkrivena velika betonska svastika

Građevinski radnici u Njemačkoj otkrili su ogromnu betonsku svastiku na sportskom terenu u Hamburgu.

Njemački mediji javljaju da su radnici kopali bagerom na terenu radi izgradnje svlačionica, kada su naišli na nacistički simbol dimenzija četiri puta četiri metra. 

Članovi sportskog kluba koji koristi stadion "Hein-Kling" izjavili su za novinsku agenciju da je svastika služila kao temelj spomenika koji je srušen prije nekoliko decenija, prenosi AA.

Gradske vlasti žele da svastika, koja se nalazi 40 centimetara ispod zemlje, bude uklonjena što je prije moguće.

Zbog toga što je betonska struktura teška da bi bila pomjerena, vlasti planiraju da je unište mašinama za bušenje betona. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.