Murino na meti razbojnika: Za 15 dana opljačkana kafana, trafika i pošta
Foto: CdM

Murino na meti razbojnika: Za 15 dana opljačkana kafana, trafika i pošta

Varošica Murino kod Plava ovih dana je na meti razbojnika, pa je za 15 dana opljačkana pošta, kafana i trafika.

Kako CdM saznaje iz izvora bliskih istrazi, na meti je prvo bio kafe bar Major odakle su za sada nepoznati počinioci ukrali 900 i više eura iz aparata za klađenje.

Nakon toga, uslijedila je provala na trafici a kao što se može vidjeti na fotografiji provalnici su pokušali nasilno da uđu u objekat tako što su odvalili zadnji dio trafike. Srećom, odatle je ukradeno samo nekoliko pakli cigareta.

Nepoznati razbojnici su poštu pokušali da opljačkaju prije dva dana, a kako im nije pošlo za rukom da provale sef i sinoć su pokušali.

Mještani ovog malog mjesta za sjeveru Crne Gore su šokirani nemilim događajima.

Policija iz Plava obavlja uviđaj i intezivno radi na pronalasku počinioca ovog krivičnog djela.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.