DF Cetinje: Obmana birača u predizborne svrhe
DF Cetinje

DF Cetinje: Obmana birača u predizborne svrhe

To što je juče na konferenciji za medije u Biznis inkubatoru na Cetinju, predstavnica Etno sela, Snežana Šarac najavila raspisavanje konkursa za 40 novih radnih mjesta u turističkom kompleksu na Njegušima, koji će biti otvoren sledeće godine, mi u DF-u Cetinje smatramo klasičnom zloupotrebom DPS-a i obmanom birača u predizborne svrhe, saopšteon je iz DF-a Cetinje.

Kako se navodi u saopštenju,   konkurs će biti raspisan u ponedjeljak za 40 novih radnih mjesta i to za: recepcionere, vozače, baštovane, higijeničarke, obezbeđenje, stražare, sobarice, konobare, kuvare, hostese, šankere, magacionere i radnike na tehničkom održavanju.

"Ovakva očigledna i perfidna  zloupotreba od strane odlazeće vlasti Prijestonice trebalo bi da bude ozbiljan znak upozorenja Agenciji za antikorupciju da što hitnije interveniše i obustavi ovaj, najmanje pola godine, požureni konkurs, koji  definitivno služi za zloupotrebu u partijske svrhe DPS-a, u bespoštednom lovu na birače.

Poštovani građani Prijestonice, iskreno vjerujemo u DF-u Cetinje, da nećete nasjesti na još jednu kratkoročnu zloupotrebu vašeg povjerenja, jer morate da znate da DPS na građane Prijestonice ne gleda kao na građane kojima je potrebno stvariti bolje uslove za život, već isključivo na cifru koja treba da im očuva još jednom vlast, kako bi nastavljali da zadovoljavaju svoje lične apetite", kazali su iz DF-a Cetinje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.