Pešić Demokratama: Ni sami ne vidite pogubne posljedice svojih paničnih poteza
Nikola Pešić

Pešić Demokratama: Ni sami ne vidite pogubne posljedice svojih paničnih poteza

Dokle god istini ne pogledate u oči i shvatite da to što vas po društvenim mrežema nazivaju kukavicama, što vas ismijavaju i što vam spočitavaju da se nesojski ponašate, nema nikakve veze sa nama, već je to odgovor vaše generacije koja posmatra šta radite, i na njima svojstven način izražava protest protiv vašeg ponašanja, bićete u zabludi koja vas vodi pravo u novi izborni poraz, kazao je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Pešić je kazao da nikad u Crnoj Gori nije postojala tako nečojska, anticrnogorska i u krajnjem slučaju, antiljudska kampanja kakvu vode Demokrate na vašem zvaničnom Facebook nalogu  protiv gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića. 

"Nema Cetinjanina  koji nije sa gađenjem i prezirom komentarisao vaš video uradak. Iako sa ljudske strane osuđujemo takav kukavičluk, primitivizam  i prostotu, sa političke ne možemo a da ne vidimo i nešto pozitivno u tom vašem posrnuću. Taj video uradak vas je ogolio i pokazao da nije samo problem u vašim prljavim političkim biografijama, već da ste vi kukavice koje se u panici i za slamku hvataju, ne  videći pogubne posljedice svojih paničnih poteza", kazao je Pešić.

Komičan je kako dodaje umišljaj Demokrata o sopstvenoj veličini.

"Zamišljate da Milo Đukanović treba da ide na duel sa Bečićem, koji je za četiri godine tri puta potučen do nogu?! Od gradskih izbora u Podgorici, preko onih kada ga je Srđa Milić deklasirao, do prošlogodišnjih parlamentarnih na kojima je imao četiri puta manje  glasova nego Demokratska partija socijalista.  Zato mu "ne basta" da se vama bavi, sem da vas podsjeća ko ste i šta ste. Ali meni „basta“ da vam poručim da političke oceubuce, konvertite i one koji kriju ko su šta su, od kojih su, Crna Gora je vazda prezirala ili što je još gore, sa njima se sprdala", zaključio je Pešić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.