Evri otkaz i suspenzija zbog udaranja navijača
Izvor:Twiter

I novčana kazna od 10 hiljada eura

Evri otkaz i suspenzija zbog udaranja navijača

Francuski fudbaler Patris Evra sporazumno je raskinuo ugovor sa Olimpikom iz Marseja samo nekoliko sati pošto ga je Evropska fudbalska unija suspendovala na sedam mjeseci iz takmičenja pod njenim okriljem.

Evra je kažnjen jer je prije utakmice četvrtog kola Lige Evrope sa Vitorijom Gimareš šutnuo navijača svog tima.

Suspenzija koja mu je izrečena ističe u junu naredne godine, istog mjeseca kada bi mu istekao ugovor sa francuskim klubom.

Pošto je igrao za Olimpik u Ligi Evrope, Evra ne bi mogao da igra ni za jedan drugi klub u nekom evropskom takmičenju, bez obzira na suspenziju.

Pored suspenzije, Evra je kažnjen i sa 10.000 eura.

Evra je u Marsej stigao u januaru ove godine iz Juventusa, gdje je proveo tri godine. 

Francuski mediji prenijeli su da su navijači Marseja zviždali Evri dok su se fudbaleri zagrijevali prije utakmice sa portugalskim klubom prije nedelju dana.

Francuski fudbaler im je potom prišao i tada je došlo do sukoba, da bi zbog toga bio suspendovan prije nego što je utakmica uopšte počela

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.