Pronađeno 15 kg skanka u automobilu na privatnom posjedu
Ilustracija

Podgorica

Pronađeno 15 kg skanka u automobilu na privatnom posjedu

Podgorička policija danas je pronašla 15 kilograma skanka u putničkom motornom vozilu. Preduzimaju se intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenog.

"Službenici CB Podorica su, 4. novembra, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja pronašli na privatnom posjedu, koji se nalazi u Tuzima, putničko motorno vozilo „Škoda  – Oktavija“, bez registarskih oznaka.

Nakon pronalaska vozila, postojala je osnovana sumnja da se u njemu nalaze nedozvoljeni predmeti, te je stoga predmetno vozilo dislociran specijalnim vozilom tzv. paukom na parking prostor Centra bebjednosti Podgorica.

Nakon pribavljanja naredbe nadležnog državnog tužioca, 10.11.2017. godine se pristupilo otvaranju vozila i tom prilikom je u gepeku vozila pronađen džak od jute u kome se nalazilo 15 kilograma  biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", saopšteno je iz Uprave policije.

Pronađena i oduzeta opojna droga je predata Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"Službenici CB Podgorica su došli do saznanja da je vlasnik navedenog vozila  P.J. (22) iz Tuzi, pa se u cilju rasvjetljavanja svih činjenica i okolnosti preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska i lišavanja slobode ovog lica i procesuiranja nadležnom državnom tužiocu", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.