Sergej Ćetković se šokirao kada je na sceni
Sergej Ćetković

Sergej Ćetković se šokirao kada je na sceni "Pinkovih zvezda" ugledao njega(VIDEO)

Popularno takmičenje "Pinkove zvezdice" iznova oduševljava ne samo publiku, već i stručni žiri. Sergej je ostao u čudu kada je shvatio da se na sceni muzičke emisije našao njegov bratanac.

Četvrta epizoda četvrte sezone takmičenja za mališane "Pinkove zvezdice" puna je iznenađenja i fantastičnih učesnika koji su pokazali svoj talenat. U emisiji se desilo nešto potpuno neočekivano za Sergeja Ćetkovića. Pjevaču se dopalo izvođenje jednog kandidata, a kada je podigao stolicu uslijedilo je pravo iznenađenje. Na sceni je bio Relja Ćetković, bratanac čuvenog pjevača i člana žirija Sergeja Ćetkovića.

- Puno mi je srce kada moj rod ovako dobro pjeva - rekao je Sergej Ćetković nakon nastupa svog bratanca Relje, prenosi Svet plus.

Marijana ga je pitala da li je znao da će Relja učestvovati na šta je pjevač odrično odgovorio.

Pogledajte video: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.