Srbija: Muškarac upao u mlin za žito i nastradao
Ilustracija

Unuk posmatrao stravičan prizor

Srbija: Muškarac upao u mlin za žito i nastradao

Jovan Barbulović (48) iz boljevačkog sela Osnić, stradao je danas kada je upao u svoj mlin koji ga je potpuno samlio. Tragedija se desila oko 15 časova.

Barbulović, koji je bio odbornik u SO Boljevac u prethonom mandatu, u Osniću je bio poznat po nadimku Joca Mlinar, jer je držao mlin u selu. Danas je ubacivao žito na mljevenje kada mu je ruku uhvatiula mašina i uvukla ga i potpuno samljela, prenosi Blic.

Baka koja živi u blizini vidjela je da Barbulovića nema i čula je da mlin ne radi kako treba. Počela je da doziva pomoć nakon čega je na lice mjesta došao Barbulovićev unuk, star 15 godina, koji je vidio da su iz mlina ispali parčići odjeće koju je prepoznao kao dedine.

Ubrzo su na lice mjesto stigli policija i hitna pomoć i zaključe da je nesrećnog čovjeka u potpunosti samlio mlin.

Barbulović je važio za uglednog domaćina, imao je više od 40 hetkara zemlje i 70 grla stoke. Uzroci tragedije se ispituju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.