Kolašin: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice, oduzeta puška
ilustracija

Kolašin: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice, oduzeta puška

Bezbjednosno interesantno lice, Podgoričanin M.M. (37) uhapšen je u Kolašinu a kod njega je pronađena lovačka puška marke „Anson Deey-S“ u ilegalnom posjedu.

Policija Kolašina je juče oko 15 časova u mjestu Vladoš, postupajući na osnovu operativnih saznanja izvršila pregled vozila marke „VW Golf IV“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice M.M. (37) iz Podgorice, dok se na suvozačevom mjestu nalazio D.M. (34) iz Podgorice.

Pregledom lica i vozila policijski službenici su na zadnjem sjedištu vozila u crnoj kesi pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Anson Deey-S“ kalibra 12 mm, za koju M.M. ne posjeduje oružni list - saopštila je Uprava policije.

Pronađena puška će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnoavne sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.