Kineskinja prodavala nevinost kako bi kupila Ajfon a onda je dobila ponudu... (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kineskinja prodavala nevinost kako bi kupila Ajfon a onda je dobila ponudu... (VIDEO)

Sedamnaestogodišnja Ksiao Čen je još nevina, a pošto neopisivo vapi za novim telefonom Ajfonom 8, odlučila je da na Internetu objavi oglas u kojem prodaje svoju nevinost.

Cijena je 2 500 eura, a od muškaraca je zatražila da joj ostave mjeru muškog polnog organa.

U čitavu situaciju umiješala se poznata kineska blogerka Nana, kako bi tinejdžerku naučila pameti. Odazvala se na oglas i navodno djevojci ugovorila sastanak sa klijentom.

Nana u autorskim emisijama obrađuje teške životne situacije, te je u početku Ksiao pokušala da odvrati od sulude ideje, ali bezuspješno. Djevojka je potom dobila deposit i dogovorila vrijeme i mjesto gdje će spavati sa ‘klijentom’.

Kada je Ksiao ušla u hotelsku sobi, na krevetu ju je već čekao Ajfon 8, kako bi klijent odmah stekao njeno povjerenje.

Onda su iz kupatila izašla trojica muškaraca koji su rekli da i oni "žele malo zabave". Djevojku su bacili na krevet i zaprijetili joj da će je grupno silovati, a onda je u sobu ušla Nana.

“Da li se sada bojiš? Pa sada je prekasno. Nije vrijedno da bilo šta prodaješ za telefon”, rekla je blogerka.

Na kraju je zamolila sve iz sobe da izađu kako bi porazgovarala sa djevojkom.

Pojedini kineski mediji su doveli u pitanje autentičnost čitave situacije.

Cijela situacija je zabilježena kamerom, pa snimak možete pogledati u nastavku: 

Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.