Policija rasvijetlila pet krađa u Nikšiću
Ilustracija

Policija rasvijetlila pet krađa u Nikšiću

Nikšićka policija procesuirala je sugrađanine Blagoja Mirića (38) zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela teška krađa, kao i Isljama Hajrušija (28) i Burima Kelmendija (22), kojima se na teret stavljaju dvije krađe.

Mirić se sumnjiči da je starijim sugrađankama, N.Ć. (82), J.K. (80) i D.R. (87), u periodu od 12.do 19.oktobra,  iz ruke istrgao novčanik sa novcem i dokumentima i pobjegao u nepoznatom pravcu. Njemu je državni tužilac odredio zadržavanje do 72 sata, do privođenja sudiji za istragu.

Hajruši i Kelmendi se sumnjiče da su 12.septembra provalili u objekat restorana „Željezare“, koji je u vlasništvu Uprave za imovinu Ministarstva finansija, i tom prilikom otuđili djelove sa rashladnih vitrina (četiri hladnjaka sa bakarnim cijevima, 22 elektromotora sa ventilatorima, prohromski lim i kablove elektroinstalacije), vlasništvo firme „Mesna industrija Goranović“.  G.T. je prijavio policiji da je iz navedenog objekta otuđeno i dvoje unutrašnjih vrata od eloksirane bravarije. 

Državni tužilac je djela kvalifikovao kao teške krađe, a protiv Hajrušija i Kelmendija će biti podnesene prijave u redovnom postupku. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.