Andrija Milošević urnebesnom fotografijom iz toaleta napravio HAOS (FOTO)
Andrija Milošević

Ovo može samo ON

Andrija Milošević urnebesnom fotografijom iz toaleta napravio HAOS (FOTO)

Andrija je još jednom uspio da nas nasmije.

Preko 340.000 pratilaca, koliko ih ima na Instagramu, glumac Andrija Milošević svakom novom fotografijom od srca nasmije.

Na njegov jedinstveni humor niko ne može ostati ravnodušan, a to je dokazao ponovo. I dok su različite poze na fotografijama, snimljene u toaletu, popularne među korisnicima društvenih mreža, Andrija je i u tom pogledu originalan.

Tako je uz komentar "Matora beba", Andrija postavio fotografiju iz kupatila, gdje leži u pjenušavoj kadi, sa sve žutim gumanim patkicama oko sebe.

andrija

Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.