Ispovijest pjevačice: Šmrkala sam kokain svaki dan
Demi Lovato

Priznala da je bila zavisnik od droge

Ispovijest pjevačice: Šmrkala sam kokain svaki dan

Demi Lovato umalo nije završila u kandžama droge. Njena borba sa ovom drogom počela je 2012. godine. U to vrijeme je u medijima, kao i mnoge njene koleginice, propagirala zdrav život, a zapravo je vodila u potpunosti drugačiji.

Mlada pjevačica, iako sada ima samo 25 godina, susrela se sa paklom droge još prije pet godina. Ubrzo je krenula i na program rehabilitacije, ali strast kao bijelom prahu je bila jača pa je odmah prekršila program.

"Više nisam slijedila program, nisam uopšte bila spremna biti trezna. 'Švercovala' sam kokain u avione, saune, uzimala sam ga preko noći. Šmrkala sam svakog dana. Dva mjeseca sam ga uzimala bez prestanka", priča pjevačica u svojoj dokumentarnoj seriji 'Simply Complicated'.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.