Jaćimoviću zadržavanje do 72 sata
Ilustracija

Akcija "Boka 2"

Jaćimoviću zadržavanje do 72 sata

Tivćaninu Igoru Jaćimoviću (36), koji je uhapšen danas u policijskoj akciji “Boka 2″ jer je kod njega navodno pronađena određena količina droge i municije, večeras nakon saslušanja u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, određeno je tužilačko zadržavanje do 72 sata, saznaje CdM.

“Moj klijent je negirao izvršenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, a to je posjedovanje narkotika i municije, određeno mu je tužilačko zadržavanje do 72 sata”, kazao je advokat Jaćimovića Balša Dragović.

Pretreseno 11 objekata, oduzeti skupocjena auta, oružje, droga i ugovori...

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, zajedno sa Posebnom jedinicom i Specijalnom antiterorističkom jedinicom danas su izvršili pretrese na 11 lokacija na području Kotora i Tivta.

Pretres je izvršen i na dvije lokacije koje koristi jedan od vođa organizovane kriminalne grupe „Kavač“, S.K.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.