Stanić: Infrastruktura u Mojkovcu u katastrofalnom stanju
Ivan Stanić

Naročito u prigradskim naseljima i selima

Stanić: Infrastruktura u Mojkovcu u katastrofalnom stanju

Jedan od gorućih problema Mojkovčana jeste infrastruktura, koja je blago rečeno u katastrofalnom stanju, naročito u prigradskim naseljima i selima, tvrde Demokrate.

“Putevi u mojkovačkim selima su većinom neasfaltirani, to su najčešće makadamski ili zemljani drumovi i izgledaju kao da nijesu iz ovog vijeka, a ni iz prošlog, pa je ljudima ovoga kraja život izuzetno otežan”, kažu iz te partije.

Ni u urbanijem dijelu Mojkovca nije ništa bolje, tvrde oni.

“Ulice su ili neasfaltirane ili u fazi pucanja sa udarnim rupama, pa su nebezbjedne i za vozače i za pješake. Takav slučaj je u ulicama Nmanjića, Đura Đukića, koje nijesu asfaltirane i pri tome su bez rasvjete, kao i mnoge druge”, kažu oni ističići da u gotovo svim mjesnim zajednicama postoje ulice koje su za totalnu rekonstrukciju.

Takođe, ističu Demokrate, mještani su im se žalili i na uličnu rasvjetu.

“Kada zaokružimo sliku infrastrukture u Mojkovcu, možemo slobodno zaključiti da ona ne da nije na nivou 21.vijeka, već nije ni na nivou prošlog”, ocjenjuju oni.

Demokrate kažu da pod hitno treba riješiti izgradnju šetališnog keja pored rijeke Tare.

“Infrastruktura na teritoriji cijele opštine mora biti dovedena u red, a putevi moraju biti bezbjedni i za pješake. Demokrate imaju jasan plan kako to da ostvare, a stanovnici Mojkovca će se u to uvjeriti i kroz naš program, ali i kroz naše djelovanje, kao što su se u to uvjerili Budvani, Kotorani i Novljani”, uvjereni su iz te partije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.