Stjepović: Državne organi da razotkriju prevarante iz DPS-a
Duško Stjepović

Reagovali na tvrdnje DPS-a

Stjepović: Državne organi da razotkriju prevarante iz DPS-a

Kotorski ogranak najveće organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori koja se u javnosti predstavlja pod imenom DPS, nastavlja sa pokušajima obmanjivanja javnosti, navodi se u saopštenju Duška Stjepović, šefa Press centra Demokrata.

Podsjećamo, iz DPS Kotor su ranije danas saopštili da "trgovac državljanstvima kako su nazvali predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, i dalje ćuti.

"Politički zemljotres koji svakodnevno preživljavaju kako se približava dan kada će i zvanično saznati da im je došao kraj očito utiče na političko djelovanje, pa i ne čudi što su krenuli u panične napade, svjesni političke pogibije. Kako ste u stanju zbunjenosti, panike i beznađa u kojem ne znate ni kuda ćete, ni šta ćete, postali zaboravni, podsjećamo vas da ste javnosti ostali dužni da dostavite dokaze da vam 9 do sada objelodanjenih funkcionera nisu strani državljani. Takođe, pretpostavljamo da građane interesuje i za koga vaši funkcioneri glasaju u Srbiji? Za Vojislava Šešelja pretpostavljamo, imajući u vidu da ste iznjedreni ispod njegovih skuta", kazao je Stjepović.

U prethodnom odgovoru na ovu temu, kako dodaje u saopštenju Stjepović, pred licem javnosti su pitali da li još neki, osim već objelodanjenih vaših funkcionera, ima državljanstvo još neke države pored državljanstva Crne Gore.

"Pošto niste željeli da odgovorite, ovoga puta mi  otkrivamo još jednog. Vi nam recite: da li je Tijana Kotarac članica Opštinskog odbora DPS Budva i bivša odbornica DPS-a u Budvi , državljanka Srbije sa prebivalištem u Beogradu, opština Vračar?

Takođe, pozivamo vas još jednom da se izjasnite: da li je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd? Da li je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo? Da li je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću? Da li je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd? Da li je Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd? Da li je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd? Da li je Vesna Vučetić, odbornica DPS u SO Budva u zadnja tri saziva, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem na adresi kralja Petra Prvog? Da li je Nikola Cvijović, kandidat DPS-a za odbornika u SO Budva, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Savskom Vencu, Beograd? Da li je tačno da je Bojka Đukanović, bivša predsjednica SO Nikšić i članica opštinskog odbora Demokratske partije socijalista državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Starom gradu, Beograd?", pitale su Demokrate.

Stjepović je pozvao DPS da da potvrde ili da ćute kao zaliveni.

"Pozivamo državne organe da hitno reaguju i u zvaničnom postupku razotkriju prevarante iz DPS-a. Očigledno da veliki broj Šešeljevaca i njegovih dobrovoljaca zauzima najodgovornije partijske, državne i lokalne funkcije u ime DPS-a. Ne može gospodo na dvije stolice i u dva biračka spiska - u Crnoj Gori Milovi, a u Srbiji Šešeljevi glasači. Razotkriveni ste i razobličeni", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.