Milošević: Parlamentarnih izbora neće biti 2018. godine
Tarzan Milošević

Ni opozicija nije za to zainteresovana

Milošević: Parlamentarnih izbora neće biti 2018. godine

Datum parlamentarnih izbora neprihvatljiv je za nas u DPS-u kao uslov za početak pregovora sa opozicijom, poručio je politički direktor Demokratske partije socijaiista Tarzan Milošević.

On je u razgovoru za "Dan” kazao da je uvjeren da parlamentarnih izbora neće biti 2018. godine, jer ni opozicija nije za to zainteresovana.

Prema ocjeni Miloševića, da opozicija to želi ušla bi u dijalog o primjeni preporuka Organizacije za bezbjednost i saradnju (OEBS) u vezi izbornog procesa.

Milošević je kazao da Demokratska partija socijalista želi dijalog sa opozicijom u okviru institucija sistema.

"Predsjednik Vlade Duško Marković jasno je rekao datum izbora neprihvatljiv je za nas kao uslov za početak pregovora. Apsolutno smo zainteresovani za dijalog u okviru institucija sistema, prvenstveno kroz dijalog u parlamentu", pojasnio je Milošević.

Na pitanje hoće li biti parlamentarnih izbora 2018. godine, što je opozicija i tražila, politički direktor DPS-a je naveo da u to nije uvjeren.

"Vjerujem da novi izbori neće biti 2018. godine, jer opozicija nije za to ni zainteresovana. Da je zainteresovana, ušla bi u dijalog, jer jedino razgovor može donijeti dogovor", naglasio je Milošević.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.