Četiri osobe teže, jedna lakše povrijeđena u udesu na putu Nikšić-Župa
Ilustracija

Kamion i dva automobila

Četiri osobe teže, jedna lakše povrijeđena u udesu na putu Nikšić-Župa

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Nikšić-Župa, u mjestu Rubeža, teže su povrijeđeni Zdravko Čvorović (54), Dragan Đilas (39), Mladen Daković (40) i Miodrag Daković, dok je Ranko Tomić lakše povrijeđen, saopšteno je iz OKC policije.

U nezgodi su učestvovali kamion i dva putnička automobila. Kamionom "tam" (NK BU 441) je upravljao Čvorović, a sa njim je u kamionu kao suvozač bio Đilas.

Za volanom "audija" (NK BG 714) bio je Tomić (41), dok je "folsvagen šaran" (NK BU 630) vozio Mladen Daković (40), a sa njim je u vozilu na mjestu suvozača bio Miodrag Daković.

Čvorović ima povredu glave i nakon ukazane pomoći u nikšićkoj bolnici upućen je u Klinički centar u Podgorici.

Miodrag Daković ima prelom kostiju glave i karlice, pa je i on nakon ukazane pomoći u bolnici u Nikšiću upućen u Klinički centar u Podgorici.

Đilas je zadržan na odjeljenju opšte hirurgije u nikšićkoj bolnici zbog potresa mozga i nastavka liječenja, prenose Vijesti.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je zatvoren u oba pravca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.