Svečani početak obuke nove generacije profesionalnih vojnika

U kasarni “Milovan Šaranović” u Danilovgradu

Svečani početak obuke nove generacije profesionalnih vojnika

Danas je u Centru za obuku Vojske Crne Gore, u kasarni “Milovan Šaranović” u Danilovgradu, upriličen svečani početak obuke nove generacije profesionalnih vojnika.

"Osnovna obuka vojnika biće realizovana u Centru za obuku, a na kraju obuke biće realizovana vježba u terenskim uslovima.

Nakon osnovne obuke vojnici će biti upućeni u matične jedinice, gdje će nastaviti sa realizacijom Plana i programa stručno-specijalističke obuke, u cilju sticanja znanja neophodnih za uspešno izvršavanje zadataka na formacijskim dužnostima", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

PoetakobukeVPU2

Svečanom početku obuke prisustvovali su predstavnici Generalštaba Vojske Crne Gore i jedinica iz čijeg sastava su vojnici na obuci, a vojnicima se ispred Centra za obuku obratio komandant Centra, pukovnik Miodrag Vuksanović. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.