Crna Gora poražena od Poljske

Greške dovele do poraza

Crna Gora poražena od Poljske

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Poljske u Varšavi 4:2, u utakmici E grupe, na oproštaju od kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Poljska, koja je dobila i prvi međusobni duel u Podgorici (2:1), ostvarila je osmu pobjedu i kao prvoplasirana izborila direktan plasman na šampionat. Crna Gora je doživjela četvrti poraz, a kvalifiacije je završila kao trećeplasirana u grupi sa pet pobjeda i remijem. 


Poljska je golovima Krištofa Mąčinskog u šestom i Kamila Grosickog u 16. minutu povela 2:0. Efektnim golom na 2:1 smanjio je Stefan Mugoša u 78, dok je Žarko Tomašević u 83. minutu izjednačio na 2:2. 

Grešku u odbrani crnogorske reprezentacije iskoristio je Robert Levandovski i doveo Poljsku ponovo u vođstvo u 85, a konačan rezultat postavio je Filip Stojković autogolom u 87. minutu. 

Danska je pred svojim navijačima igrala sa Rumunijom 1:1 i taj bod bio joj je dovoljan za drugo mjesto i baraž.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.