Podrška profesora rektorki na sajtu UCG uklonjena: Zašto?

Bila vidljiva samo nekoliko minuta

Podrška profesora rektorki na sajtu UCG uklonjena: Zašto?

Gledajući sajt Univerziteta Crne Gore, moglo bi se zaključiti da je jučerašnji dan za UCG bio sasvim miran... A nije!

Da je juče smijenjena rektorka Radmila Vojvodić, a na njeno mjesto došao Danilo Nikolić, možete saznati kad uđete u odluke sa sjednice Upravnog odbora, koje potpisuje Duško Bjelica. 

Nemoguće je međutim ne primijetiti, da poruke Vojvodić sa konferencije za novinare nakon smjene nema, kao ni toga da je rektorku podržala grupa profesora, koja je zatražila poništenje odluke Upravnog odbora. 

Zanimljivo je i da na sajtu UCG više nema opširnog izjašnjenja Vojvodić o inicijativi za njenu smjenu, koje je bilo objavljeno 29. septembra. 

Da je on-line podrška rektorki, na sajtu Univerziteta Crne Gore bila vidljiva samo nekoliko minuta, primijetio je i profesor ljubljanskog Univerziteta Dejan Jontes. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.