Priznanja najboljim policajcima
Hasanović i Janjić

U susret 2. oktobru - Danu unutrašnjih poslova

Priznanja najboljim policajcima

Za 25 policijskih službenika i službenika Ministarstva koji su dali izuzetan doprinos u radu obezbijeđene su nagrade koje su svečano uručene u petak.

Ovogodišnje nagrade dobili su sljedeći službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije: Hermin Šabotić,Kandosija Pavićević,Miodrag Grubač,Radomir Šćepanović,Petar Joksimović,Boris Mugoša,Julka Radinović,Ilija Janjušević,Dražen Aničić,Pajo Žarković,Veroljub Konatar,Marko Kujović,Dejan Mišović,Ivan Vukotić,Dragiša Mugoša,Zoran Backović,Radovan Milićević,Azemina Duraković,Vule Kovinić,Mitar Tadić,Dubravka Damjanović,Srđan Janjić,Mevludin Hasanović,Tomislav Osmajlić i Senad Murić

2220736910214798014571883330756535n

U susret 2. oktobru - Danu unutrašnjih poslova, ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović, u Vili Gorica, upriličili su sastanak sa rezidentnim ambasadorima zemalja članica EU i NATO, zemalja regiona i predstavnicima međunarodnih organizacija. U fokusu razgovora sa diplomatskim korom bili su projekti i aktivnosti koje Ministarstvo – Uprava policije u kontinuitetu sprovodi uz njihovu podršku, saopštio je MUP.

"Ministar i direktor iskazali su zahvalnost na brojnim donacijama koje su u velikoj mjeri doprinijele osavremenjivanju i poboljšanju uslova rada crnogorske policije kao i stručnom usavršavanju, podršci iz regiona, kao i međunarodnih organizacija. Zajednička poruka je da MUP i u narednom periodu može računati na podršku koja u kontinuitetu dolazi od prijateljskih zemalja kako bi se proces EU integracija uspješno i kvalitetno sproveo", navodi se u sapštenju.

zzz

U okviru obilježavanja dana Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar i direktor sastali su se sa predstavnicima crnogorskih medija kojom prilikom je bilo riječi o dosadašnjoj saradnji sa institucijom koja je ocijenjena zadovoljavajućom kao i o modalitetima unapređenja profesionalnog odnosa u cilju tačnog i kvalitetnog informisanja građana.

Na sastanku s predstavnicima nevladinih organizacija koje prate rad Ministarstva unutrašnjih poslova, u konstruktivnom dijalogu izražena je zahvalnost za objektivno praćenje izazova u radu MUP-UP-a.

Zajednički je ocijenjeno da je dosadašnja saradnja kvalitetna i dobra, ali da treba zajednički, u granicama mogućeg, intenzivnije raditi na strateškim projektima a koji su od naročitog značaja za oblast bezbjednosti.

Sindikat

Menadžement MUP-UP sastao se sa predstavnicima Sindikata Ministarstva i Uprave policije gdje je razgovarano o poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih i iskazano zadovoljstvo korektnom saradnjom.

Tradicionalno se za Dan unutrašnjih poslova organizovao sastanak sa penzionisanim službenicima MUP-a koji su izrazili zadovoljstvo što prepoznaju da je policijska profesija i dalje ostala sinonim za časnost i nesebičnost iako u mnogo modernijem konceptu rada. Zahvalili su na podršci koju MUP pruža za realizaciju penzionerskih inicijativa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.