Udala se Nataša Bekvalac: Ovako je izgledala na vjenčanju

Svadba je bila prava žurka

Udala se Nataša Bekvalac: Ovako je izgledala na vjenčanju

Pop zvijezda Nataša Bekvalac izgovorila je sudbonosno "da" partneru Luki Lazukiću na svoj 37. rođendan na Ibici.

Nataša je na vjenčanju nosila bijelu elegantnu vjenčanicu, a osim mlade svi gosti koji su prisustvovali ceremoniji nosili su takođe bijelo.

Inače, pop zvijezda je nakon vjenčanja uzela prezime svog supruga, a na svadbi su bili samo najbliži prijatelji i rodbina mladenaca.

36f71ac6116993a62da6281f0cd7f0c4

- Svadba je bila prava žurka. Nataša i Luka nisu željeli da to bude klasično vjenčanje, već su željeli da se svi lijepo provedu i opuste. Nakon što su jedno drugom rekli sudbonosno „da”, Nata je po starom srpskom običaju nagazila Luku kako bi mu stavila do znanja da će ipak ona biti glavna u kući. To je izazvalo oduševljenje gostiju, kao i gromoglasni aplauz - reko je izvor blizak pjevačici, a prenosi Alo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.