Mančester Siti potvrdio: Aguero je imao saobraćajnu nesreću (FOTO)
Serđo Aguero

Pregledali ga klupski doktori

Mančester Siti potvrdio: Aguero je imao saobraćajnu nesreću (FOTO)

Fudbalski klub Mančester Siti jutros je potvrdio da je Serhio Aguero imao saobraćajnu nesreću u četvrtak veče u Holandiji, prenosi Anadolija.

Nezvanični izvori u četvrtak su objavili da je Aguero slomio rebro nakon što se taksi kojim se prevozio na aerodrom u Amsterdamu zabio u stub.

6a29a1045daf39122502f242b90e805f

Foto: Twitter

Iz holandske policije je britanskim medijima rečeno da se saobraćajna nesreća dogodila i da su u automobilu bile dvije osobe, ali nisu potvrdili njihov identitet. Međutim, jutros je Mančester Siti potvrdio da je jedna od osoba u automobilu bio njihov napadač Aguero.

“Serhija Aguera će, nakon saobraćajne nesreće koju je imao u četvrtak veče, danas pregledati klupski doktori. Napadač Sitja je imao slobodan dan i otputovao je u Holandiju, gdje je povrijeđen. Vratiće se u Mančester danas i njegovo zdravstveno stanje biće poznato uoči utakmice sa Čelsijem u subotu“, saopštili su iz Sitija.

Aguero je prije nesreće na svom Instagram profilu objavio sliku sa kolumbijskim pjevačem Malumom, koji je sinoć održao koncert u Amsterdamu.

Stoga je zaključeno kako je u Holandiji bio kako bi prisustvovao koncertu.

Pred Sitijem je veliki derbi engleskom prvenstva u subotu protiv Čelsija, a Aguero je trebao biti i važan igrač reprezentacije Argentine koju čekaju dvije ključne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv Perua i Ekvadora, 5. i 10. oktobra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.