Ovo je najplaćenija televizijska glumica
Sofija Vergara

Po šesti put

Ovo je najplaćenija televizijska glumica

Glumica Sofia Vergara je šesti put za redom proglašena najplaćenijom televizijskom glumicom.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara je samo u 2017. godini zaradila ukupno 41 milion dolara, podatak je koji je objavio ugledni Forbs.

sofija

Iako je ove godine zaradila dva miliona manje, u odnosu na prethodnu godinu, Sofia je ponovo zauzela prestižno prvo mjesto.

Vergara glumi u seriji "Moderna porodica", a po epizodi zarađuje čak pola miliona dolara.

Pored glumačkih zadataka, Sofia zarađuje novac sarađujući sa brendovima čije je zaštitno lice.

Na drugom mjestu najplaćenijih glumica je Kejli Kvoko, zvijezda serije "Štreberi", a zatim slijede  Mindi Kejling i Elen Pompeo sa 13 miliona, Mariška Hargitej sa 12,5 i Džuli Boven sa 12 miliona.

Sedmo mjesto zauzela je Keri Vošington sa zaradom od 11 miliona, Prijanka Čopra sa 10 , Robin Rajt sa 8 miliona i Paoli Peret sa 8,5 miliona dolara.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.