Treća sreća: Nataša Bekvalac je od sjutra Nataša Lazukić?
Nataša Bekvalac

Treća sreća: Nataša Bekvalac je od sjutra Nataša Lazukić?

Pjevačica nakon dva neuspjela braka, mijenja prezime u trećem!

Bila je udata za vaterpolistu Danila Daču Ikodinovića i rukometaša Ljubu Jovanovića, ali je uvijek ostajala Bekvalac.

To će se sjutra promijeniti!

Pjevačica Nataša Bekvalac udaće se sjutra za dečka Luku Lazukića na Ibici, na mjestu na kojem su se upoznali prije šest godina. Pjevačici će ovo biti treći brak, ali i prvi put da mijenja prezime.

"Istina je da se dugo premišljala da li će uzeti Lukino prezime il ne. S jedne strane nije htjela da se poslije 36 godina odrekne očevog prezimena, jer to nije uradila ni u prethodna dva braka, ali s druge strane, željela je da ovog puta sve bude drugačije i da ovim gestom pokaže Luki koliko joj je stalo do njega", rekao je neimenovani izvor listu Alo.

Nataša, od sjutra Lazukić, s budućim suprugom čeka bebu. Pjevačici će ovo biti drugo dijete - druga djevojčica - iz braka s Dačom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.