Zeković: Nikolić glumi vlasnika DPS-a
Bojan Zeković

Zeković: Nikolić glumi vlasnika DPS-a

Sve zadate uloge, i kada je glumio novinara i danas kada glumi poslanika, Andrija Nikolić je pokušavao da ostvari glumeći vlasnika DPS-a, navodi se u saopštenju člana Predsjedništva SDPa Bojana Zekovića.

"U pokušajima da privuče pažnju i zavrijedi pohvalu od objekta svog divljenja, Nikolić u ulozi muške Bebe Džaković, piše gluposti i gadosti. Treba vlasniku DPS-a skrenuti pažnju, takva vrsta poslušnika vas najprije izda. Radojka Rutović mu možda najbolje može posvjedočiti koliko je takvo poslušništvo negacija lojalnosti", kazao je Zeković reagujući na izjavu Nikolića da je Krivokapić sam odao da je bio uključen u zavjeru protiv CG.

O ponavljanju referenduma Zrković poručuje da pita onoga koga imitira – "on je organizovao jedan protiv nezavisnosti Crne Gore".

"O vezama sa Rusima pitajte onoga za koga Sergej Šojgu kaže da je ostao dužan 300 miliona eura. Pitajte ga, dok vi glumite novinara, a on prozapadnog političara, kakva je to obećanja dao Rusiji za koja Sergej Lavrov kaže da ih je „izdao“. O vezama sa Rusima dosta zna i nosilac Šojguovog ordena. Ne dajte se zbuniti što više nema brkove, poznaćete glas koji vam je diktirao pitanja dok ste glumili novinara.

O DPS „zapadnjaštvu“ najbolje govori izbor „strateških partnera“ kojima su građani Crne Gore platili stotine miliona eura.", saopšteno je.

Zeković dodaje da ih "ni Milan Knežević ne bi tako izabrao".

"Valjda zato što i DPS i Milan Knežević i dalje imaju strateške veze sa Jedinstvenom Rusijom. Kakve su vaše veze sa Rusima najbolje govori to što ne smijete da raskinete sporazum sa onima koje optužujete za pokušaj državnog udara i pokušaj ubistva vlasnika DPS-a.

Da vam šef organizovane kriminalne grupe nije „patriotski“ pobjegao za Beograd imao bi vam ko napisati smisleno saopštenje. Ne biste otvoreno poručivali građanima, bolje mi da krademo nego da dođu četnici na vlast.

Taj model „pink-patriotizma“ koji ućerujete sa medijskim šljamom koji ste uvezli iz Srbije neće proći. Budućnost Crne Gore nijesu ni protagonisti nazadnih istorijski poraženih ideologija, niti članovi kriminalnih grupa koji potkradaju sopstvene građane i bježe u Srbiju", zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.