Prva slika Tare: Novak Đoković po prvi put progovorio o rođenju nasljednice
Novak i Jelena Đoković

Prva slika Tare: Novak Đoković po prvi put progovorio o rođenju nasljednice

Novak i Jelena Đoković postali su roditelji ćerke koju su nazvali Tara, a tim povodom oglasio se po prvi put i najbolji srpski teniser.

''Sa velikom radošću i ponosom želim da podijelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svijet proživjeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi... Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donijele na svijet i odgajile ta mala božanstvena bića... kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan!'', napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu uz ovu fotografiju.

2143056716104602123401577243824204216560698n

Foto: Fejsbuk

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.