Uhapšen policajac, u autu mu pronađeno 20 kg marihuane
Foto:MUP Srbije

Uhapšen policajac, u autu mu pronađeno 20 kg marihuane

Policajac A.K. (1983), zaposlen u PU Novi Sad uhapšen je, nakon što su pripadnici Uprava kriminalističke policije u njegovom autu pronašli paketiće sa više od 20 kilograma marihuane.

Kako prenosi B92, A.K. je duže vrijeme bio pod mjerama praćenja UKP-a, zbog sumnje da se bavi trgovinom narkoticima.

Njega su kolege presrele na autoputu Ruma-Šabac, kod Hrtkovaca i u autu pronašle veliku količinu marihuane, u skrivenim džepovima u autu koji je vozio.

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Informacije su potvrdili i u Strukovnom udruženju policije.

Kako navodi B92, A.K. čiji je otac, takođe bio policajac, visokopozicioniran u PU Novi Sad, i ranije je bio suspendovan zbog sličnih prestupa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.