Ranjen policajac u Novom Pazaru
Ilustracija

Ranjen policajac u Novom Pazaru

Policajac D.Č. ranjen je u četvrtak uveče u Novom Pazaru dok se nalazio na dužnosti, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Prethodno je Tanjug javio da je policajac upucan u Ulici Stefana Nemanje naočigled svih prisutnih građana.

Prenijeto je i da je prebačen u Zdravstveni centar u svjesnom stanju, kao i da je operisan, dok MUP navodi da je ranjen u stomak.

Dodaje se i da se ranjavanje dogodilo dok je sa kolegom bio u redovnoj patrolnoj delatnosti, kada se iznenada začuo pucanj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.