Željko Šašić progovorio: Sonja izaziva muškarca da je udari
Željko Šašić

Željko Šašić progovorio: Sonja izaziva muškarca da je udari

Željko Šašić otvorio je dušu nakon skandala u kome su glavni akteri bili njegova bivša supruga Sonja i Aca Lukas. On je rekao da Sonja Vuksanović namjerno izaziva svoje muževe, a zatim je otkrio malo poznate detalje o njihovom braku, prenose srbijanski mediji.

''Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila'', rekao je Željko Šašić i dodaje:

''Ni tada, ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam htio da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam takao, ruku na nju digao nisam'', rekao je Šašič i dodaje da se pribojava da Aca ne prođe kao on kada je viđanje djeteta u pitanju:

''Ako se saosjeća sa mnom i ako mu je stalo do djeteta, razumjeće sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te djece'', istakao je on, prenosi Avaz.ba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.