Uhapšen Budvanin: Pucao na Rusa koji je bio na skuteru
Budva

Budva

Uhapšen Budvanin: Pucao na Rusa koji je bio na skuteru

Budvanska policija u sadejstvu sa Plovnom jedinicom granične policije u Budvi su rasvijetlila je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i tom prilikom lišili slobode jedno lice.

Službenici CB Budva i Plovne jedinice granične policje su, 23.avgusta postupali po prijavi ruskog državljanina A.C. (29), koji je izjavio da je, dok se vozio skuterom na vodi, u moru između ostrva Sveti Nikola i rta Zavala, na njega pucalo nepoznato lice više puta iz vatrenog oružja sa bijele barke ali da ga nije pogodilo.

"Odmah po prijemu obavještenja upućeni su službenici CB Budva na mjesto događaja i u saradnji sa Plovnom jedinicom graniče policije u Budvi brzo su identifikovali i pronašli plovilo sa kojeg je pucano, kako se sumnja, kao i lice koje je upravljalo predmetnim plovilom. Oko 16 časova policijski službenici su lišili slobode lice M.M. (29) iz Budve zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Od njega je privremeno oduzet jedan gasni pištolj i jedan pištolj marke Glock, za koji osumnjičeni ima izdat oružni list", saopšteno je iz Uprave policije.

Slijedi vještačenje predmetnog pištolja kako bi se utvrdilo da li su iz njega ispaljeni hici.

M.M. je uz posebni izvještaj priveden nadležnom tužiocu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.